ЋИР/ LAT  

SUPERŠKOLA

U eri brzog života, često nam se dešava da preskočimo veoma bitne trenutke u odrastanju (ili u obrazovanju) našeg deteta. Zaboravili smo da učimo sa njima, zajedno rešavamo nerazumljive tekstualne zadatke ili tragamo za nekom skrivenom idejom u pročitanoj pesmi. Nekako sve prepuštamo deci, a očekujemo dobre rezultate. To nije uvek lako postići. Kada deca krenu u više razrede osnovne škole, susreću se sa novim predmetima i novim profesorima. Za neke je to izazov, a za neke malo veći problem. Zato smo kreirali SuperŠkolu.

Princip učenja koji se primenjuje u SuperŠkoli je nov kod nas, ali ne i u svetu. Inspiraciju smo pronašli u zemljama u kojima se moderne tehnologije već decenijama uspešno koriste u obrazovne svrhe. Savremenu metodologiju smo prilagodili potrebama naše dece i u saradnji sa eminentnim stručnjacima iz različitih oblasti pripremili video lekcije koje prate zvaničan plan i program Ministarstva prosvete republike Srbije.

SuperŠkola je edukativni portal na kom se nalazi preko 700 video lekcija iz Srpskog jezika, Matematike, Fizike i Hemije koje uključuju predavanja, eksperimente i objašnjenja za lakše savlađivanje školskog gradiva od petog do osmog razreda osnovne škole. Lekcije SuperŠkole su grupisane u pakete znanja koji mogu koristiti svakom školarcu, bez obzira na uspeh u školi. Dodatno učenje, pogotovo u starijim razredima osnovne škole, postaje neophodno. Razlozi su mnogobrojni: neko je izostajao sa nastave, nekome časovi nisu dovoljni da razume i nauči lekciju, a neko je radoznao i želi da sazna nešto više. 

 
SUPERŠKOLA
 
 
SUPERŠKOLA

SuperŠkola donosi nešto novo - drugačiji pristup učenju i razmišljanju, pomoć da dodatno učenje postane podsticajno i interesantno. Verujemo da svako dete može da savlada svako gradivo ukoliko ritam, vreme i mesto učenja prilagodi sebi. Zato je virtuelna učionica SuperŠkole otvorena 24 sata, 7 dana u nedelji kako bi dete moglo da je poseti kada je u najboljoj formi i da uči u bilo koje vreme i na bilo kom mestu gde ima pristup internetu. Naši profesori su tu da odgovore na nedoumice đaka SuperŠkole i da ih posavetuju u daljem učenju.

SuperŠkola kombinuje video, animaciju i interaktivni pristup učenju i na lak način prenosi potrebna znanja. Zato nas raduje, ali ne čudi, da je program SuperŠkole uspešno prošao test kod najstrožih kritičara – dece kojoj je namenjen.

Vrata SuperŠkole su vam širom otvorena. Dobro došli!